top of page

Miben segíthetek?

Önbizalom, magabiztosság
Önbizalom, 
magabiztosság

Az önbizalom az emberek saját magukba vetett bizalma, olyan állapot, amikor biztosak vagyunk abban, hogy egy adott cselekvéssorozat a legjobb vagy leghatékonyabb. Az egészséges önbizalom így tehát funkcionálhat önbeteljesítő jóslatként is, amivel hatékonyabban és sikeresebben oldhatjuk meg az elénk gördülő nehézségeket. Hiszek benne, hogy az önbizalom, magabiztosság tanulható, erősíthető, és ezek az erőforrások mindenkiben megvannak.

Életvezetési nehézségek
Kapunyitási pánik,
karriertervezés

A kapunyitási pánik témája néhány éve került a pszichológiai vizsgálódások tárgykörébe, magam is sokat foglalkoztam a témával. Ha a jelenséget jobban ki szeretném fejteni, ez a felnőtté válás krízise, nehéz szakasz, ami az egyetemista "tanulói létből", átvezet a felnőtt korba. Ilyenkor az ember önmaga sok kérdésével kerülhet szembe: mennyit ér a diplomám? Fogok-e munkát találni? Mit tartogat a jövő? Képes leszek-e önálló és független lenni? Ha gyakran tesz fel ilyen kérdéseket önmagának, akkor mindenképpen érdemes a problémával mélyebben is foglalkozni. 

 

Párkapcsolat, kapcsolatok
Párkapcsolati problémák,
szakítás feldolgozása

Intimitás, harmónia, egyensúly, bizalom; a kiegyensúlyozott párkapcsolat minden életszakaszban szívügyünk. A harmonikus párkapcsolat jelentős mutatója választásainknak, de ez ugyanúgy igaz abban az esetben is, ha az ember valamiért nem találja a másik felét. Párkapcsolati igényeink, elvárásaink, az együttélés minősége szintén a saját magunkkal való kapcsolatunkból építkezik. Ha úgy érzi, hogy valahogyan "soha nem jön össze", akkor érdemes felkutatni, hogyan lehetne máshogy közelíteni a kérdéshez. 

Munkahelyi nehézségek
Munkahelyi nehézségek, szorongás, stressz

Felnőtt életünk szerves részét alkotja a munkához, karrierhez való hozzáállásunk. Hét éve foglalkozom toborzás, kiválasztással, tapasztalatom van multinacionális vállalatoknál végzett munkában is, jól ismerem a versenyszférában dolgozók mindennapi problémáit is. Valljuk be, időnk egy jelentős részét a munkahelyi környezetben töltjük, ezért önmagunk és a munkával való kapcsolatunkban is harmóniára érdemes törekedni. Hogyan lehetne a viszonyt javítani a kollégákkal, főnökkel? Hogyan lehetne javítani a kommunikáción, a teljesítményén? Keressen bizalommal, ha Önt ilyen kérdések foglalkoztatják. 

Készségfejlesztés
Készségfejlesztő,
felkészítő tréningek és előadások

Pályám során nagy energiákat fektettem a különböző készségek (soft skillek) fejlesztésére, vezetőként magam is azt vallom, hogy a munkatársak folyamatos fejlesztése hosszabb távon is nagyon jó befektetés, és lehetőség egy sikeresebb, harmonikusabb munkahelyi légkör megteremtésére. 

Célzottan vállalom egyéni és kisebb csoportok fejlesztését, valamint előadások tartását az alábbi témákban:

  • Konfliktuskezelés

  • Stresszkezelés

  • Asszertív, erőszakmentes kommunikáció

  • A kiégés megelőzőse

  • Állásinterjúra felkészítés

  • Önéletrajz, illetve Linkedin profil újratervezés

A fenti témákkal kapcsolatban kérjen egyéni árajánlatot. 

Kapcsolat
bottom of page