Tudnivalók

Egyéni konzultáció

 

Az első konzultációt minden esetben megelőzi az e-mailben vagy telefonon történő egyeztetés, hogy megbeszéljük mely az a terület, amin dolgozni szeretne.  Közös megegyezés alapján meghatározzuk az első konzultáció időpontját. Az első konzultációs alkalom hosszabb. 

A személyes első konzultáció ára: 10000ft/ 90 perc

Minden további  személyes alkalom: 10000ft/ 50 perc

Igény szerint minden további  személyes 90 perces alkalom: 13000 ft/ 90 perc

Első online konzultáció: 7000 ft/  90 perc

Minden további online konzultáció: 7000 ft/ 50 perc

Igény szerint minden további  online 90 perces alkalom:

10000 ft/ 90 perc

Kedvezményes online konzultáció (diákoknak, nyugdíjasoknak,  csak online): 5000 ft/ 50 perc

120 perces megoldásfókuszú konzultációs alkalom*: 18000 ft

(* ezt kifejezetten ajánlom azoknak, akik nem gondolkoznak hosszabb távú együttműködésben, mégis szeretnének valamely életvezetési kérdésükre mélyebben ránézni.) 

Online vagy személyes konzultáció? 

Online konzultációt természetesen az ország bármely területéről és külföldről is igénybe veheti. Az online konzultáció kedvezményes áron igénybe vehető, eredményességén ez nem változtat.

A személyes konzultáció helyszíne a 11. kerüet (Móricz Zsigmond körtér környéke), ahol gyönyörű, igényes környezetben várom klienseimet.  A személyes konzultáció előnye természetesen a közvetlen jelenlét, illetve sok személyesen használható önismereti fejlesztőeszköz: pl. OH-kártya, tréning kártyák, és egyéb dinamikusan használható eszközök.

Az alkalmakról minden esetben számla készül. 

Fejlesztés

Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretné igénybe venni tréning vagy készségfejlesztő lehetőségek egyikét munkatársaival, vagy kisebb csapatával, kérem kérjen árajánlatot. Vállalom előadások megtartását is. 

Hány konzultációra van szükség?

Az alkalmak száma változatos lehet, ez nagyban függ azon, hogy Ön milyen problémával érkezik. Az alapozó szakaszra 2-3 alkalmat javasolok (tehát hetente 1 alkalmat), a nehézség pontos feltárására, tapasztalatom szerint összesen 5-7 konzultáció során már meghatározó eredményeket lehet elérni. A közös munka addig tart, ameddig el nem érjük az Ön által kitűzött célt a probléma megoldásában. Ezután vagy közösen lezárjuk a közös munkát egy utolsó konzultáció során (összegezve az eddigi tapasztalatokat), vagy pedig új célt tűzünk ki, amin dolgozni szeretne. Természetesen lezárás után is bármikor felvehetjük újra a fonalat, ha újra szükségét érzi. 

Lemondási feltételek

A keretek betartása nagyon fontos a közös munka során, a megbeszélt időpontok tartása lényeges az előrehaladás szempontjából. A konzultáció lemondását legkésőbb az ülést megelőzően legkésőbb 72 órával teheti meg. Amennyiben  72 órán belül történik a lemondás, úgy 2000 Ft kifizetendő. 24 órán belüli lemondás esetén a konzultáció teljes díja kifizetendő. Vis maior helyzetek egyénileg kezelendők. 

Kapcsolat

Forduljon hozzám bizalommal! Kérjen 15 perces ingyenes telefonos konzultációt üzenetben. Időpont foglalása hétfőtől-vasárnapig lehetséges, előre egyeztetve.

Illés Zsófia

Budapest, 11. kerület & online

+36 30 3707289

zsofiailles@gmail.com

zsofiailles.com