top of page

Tudnivalók

Egyéni konzultáció

 

Az első konzultációt minden esetben megelőzi az e-mailben vagy telefonon történő egyeztetés, hogy megbeszéljük mely az a terület, amin dolgozni szeretne.  Közös megegyezés alapján meghatározzuk az első konzultáció időpontját. 

2024. január 1-től érvényes díjszabás: 

Személyes konzultáció ára: 13000ft/ 50 perc

Online konzultáció:13000ft/ 50 perc

Igény szerint 90 perces alkalom:  25000 ft/ 90 perc

Diákoknak/ álláskeresőknek: érdeklődjön e-mailben 

120 perces megoldásfókuszú konzultációs alkalom*: 30000 ft

(* ezt kifejezetten ajánlom azoknak, akik nem gondolkoznak hosszabb távú együttműködésben, mégis szeretnének valamely életvezetési kérdésükre mélyebben ránézni.) 

Online vagy személyes konzultáció? 

Online konzultációt természetesen az ország bármely területéről és külföldről is igénybe veheti. Az online konzultáció kedvezményes áron igénybe vehető, eredményességén ez nem változtat.

A személyes konzultáció helyszíne a 11. kerüet (Móricz Zsigmond körtér környéke), ahol gyönyörű, igényes környezetben várom klienseimet.  A személyes konzultáció előnye természetesen a közvetlen jelenlét, illetve sok személyesen használható önismereti fejlesztőeszköz: pl. OH-kártya, tréning kártyák, és egyéb dinamikusan használható eszközök.

Az alkalmakról minden esetben számla készül. 

Munkámat szupervízió mellett végzem. 

Fejlesztés

Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretné igénybe venni tréning vagy készségfejlesztő lehetőségek egyikét munkatársaival, vagy kisebb csapatával, kérem kérjen árajánlatot. Vállalom előadások megtartását is. 

A közös munkáról

Az alkalmak száma változatos lehet, ez nagyban függ azon, hogy Ön milyen problémával érkezik. Az alapozó szakaszra 2-3 alkalmat javasolok (tehát hetente 1 alkalmat), a nehézség pontos feltárására. A folyamat addig tart, amíg el nem érjük az elején kitűzött célt. Ezután vagy közösen lezárjuk a közös munkát egy utolsó konzultáció során (összegezve az eddigi tapasztalatokat), vagy pedig új célt tűzünk ki, amin dolgozni szeretne. Természetesen lezárás után is bármikor felvehetjük újra a fonalat, ha újra szükségét érzi. Munkámat a tanácsadás és a coaching-szemlélet keretein belül végzem, mely pszichoterápiának nem minősül. Amennyiben kiderülne, hogy a hozott probléma nem megdolgozható a tanácsadás keretein belül, úgy javaslatot teszek pszichoterapeuta/pszichiáter felkeresésére. 

Lemondási feltételek

A keretek betartása nagyon fontos a közös munka során, a megbeszélt időpontok tartása lényeges az előrehaladás szempontjából. A konzultáció lemondását legkésőbb az ülést megelőzően legkésőbb 48 órával teheti meg. Amennyiben  48 órán belül történik a lemondás, úgy 6000 Ft kifizetendő. 24 órán belüli lemondás esetén a konzultáció teljes díja kifizetendő. Vis maior helyzetek egyénileg kezelendők. 

bottom of page