top of page
round.png
 • Okleveles viselkedéselemző  /Debreceni Egyetem 

 • Okleveles pszichológus /Károli Gáspár Református Egyetem 

 • Egészségfejlesztő szakpszichológus / ELTE 

 • Coach képzés pszichológusoknak ICF követelményei szerint / E-Coach, kiképző: Németh Zita MCC , szakpszichológus 

 • Sorsanalitikus tanácsadás képzés /Szondi Alapítvány, oktató: Dr. Káplár Mátyás, szakpszichológus 

 • OH-kártya képzés (instruktor) / Németh Lóránd, szakpszichológus

 • A gyászolók segítése és a gyászcsoport-vezetés gyakorlata / Napfogyatkozás Egyesület, oktató: Singer Magdolna

 • Williams Életkészségek Program - facilitáros képzés / SOTE/  Stauder Adrienne

 • Sématerápiás-konzultáns képzés/ Nemzetközi Sématerápiás Egyesület (ISST), oktató: Bálint Andrea, szakpszichológus - folyamatban 

 • Pszichodráma önismeret, saját élmény

 • Autogén tréning, stresszkezelő- és relaxációs technikák saját élmény

Számomra a segítő munka nem is igazából foglalkozás, hanem hivatás, szenvedély. Azért dolgozom, és képzem magam folyamatosan, hogy másokat tudjak segíteni a mélyebb önértés és önbizalom útján, amiről hiszem, hogy út egy boldogabb élethez. 

Egyetemi éveim alatt a kapunyitási pánikot, és a fiatal felnőttek életvezetési nehézségeit kutattam. Később a Károli Gáspár Református Egyetemen klinikai- és egészségpszichológia szakirányon folytattam a tanulmányaimat, terepmunkámat az Országos Gerincgyógyászati Központ és a Nyírő Gyula Kórházban folytattam. 2015-ben diplomáztam. Egészségfejlesztő szakpszichológusi végzettséget 2022-ben szereztem, jelenleg sématerápiás szemléletben képződöm és dolgozom. 

Egyetemi éveim után tapasztalatot szereztem a közép- és a multinacionális vállalatok világában. A pszichológia pályám mellett személyzeti és pályaválasztási szakértőként szereztem 10 éves tapasztalatot, korábban tanácsadás/toborzás/kiválasztás fókusszal, jelenleg pedig vezetőként coaching szemlélet szerint. Munkám során foglalkoztam a nagyobb nyomás alatt dolgozók életvezetési nehézségeivel, teljesítménymotivációval, a munkakeresés krízisével, kiégés problematikájával, pálya- és útkeresési, pályaválasztási nehézségekkel, megfelelő kommunikációs stílus elősegítésével, párkapcsolati problémákkal, a szakítás nehézségeivel, különböző stressz, szorongás és megküzdést segítő módszerekkel. 

Pályám során az önismeretem mélyítésére nagy energiákat fordítottam, megismerkedtem a pszichodráma módszerével, és magam is járok egyéni önismeretbe. Azt vallom, hogy a mélyebb önismeret valódi kulcs egy kiegyensúlyozottabb élethez. 

A coach ismeretek elsajátításában szintén nagy elköteleződésre találtam, és ugyanez igaz a további képzéseimre is. Szenvedélyesen szeretek tanulni, olvasni, fejleszteni a tudásomat és a személyiségemet, számomra ez életöröm és elégedettség.

Hobbi szintjén évek óta írok, jelenleg is saját blogot vezetek, ahol főleg a saját generációm problémáival kapcsolatban osztom meg a gondolataimat.

kereso.PNG
Capture.PNG
bottom of page