top of page
Júniusi Önismeret.png

Kiknek ajánlom?

Azoknak, akik szeretnek egyéni formában önismeretükön dolgozni, nyugodt körülmények között

Akik szertnének mélyebb önismeretre szert tenni a munkájukban, vagy magánéletükben

Akik szeretnék megtapasztalni a pszichológiában használatos önismereti módszereket

Akik szívesen kiprobálnák az OH-kártyát, tréning kártyákat

Akik szeretnék megismerni jobban saját kommunikációs stílusukat

Akik gyakorlati módszereket szeretnének kapni

Jelentkezés: folyamatos, az ajánlat visszavonásáig 

Alkalmak száma: az ajánlat 3 alkalomra szól, alkalmanként 50 perc. A jelentkezés után egy rövid konzultációt tartunk, ahol átbeszéljük, hogy személyesen mi motivál leginkább a részvételben.

Részvétel: személyesen, a helyszín a 11. kerület vagy online egyeztetés szerint (online térre kialakított tematikával). 

Részvételi díj: alkalmanként 8.000 HUF 

Jelentkezni a zsofiaill@gmail.com email címen lehet!

Tárgy: önismereti konzultáció

kommtrening.png
Ismerős valamelyik helyzet?

 

Munkából hazafelé tartasz. Fáradt vagy, mégis tele a fejed olyan gondolatokkal, hogyan is lehetett volna egy benti szituációt jobban kezelni, mit kellett volna mondanod, hogyan kellett volna fellépned, s közben azt érzed, hogy mennyire nem jól kezelted a  helyzetet. Ez bánt, pörögnek a jelenetek a fejedben, és konstatálod: már megint lenyomtak, mint a bélyeget. Pedig tudod, fejben tudod mit kellett volna tenned, csak a hogyan nincs meg.

Vitáztok már megint. Pedig szeretitek egymást, de valahogy nem érti meg, amit mondasz, s ettől ideges leszel. Miért nem mosogatott már megint össze, miért kell mindig mindent neked csinálnod? Elmondanád mit akarsz, de valahogy veszekedés lesz belőle. Nem érted, pedig annyira tudod mit szeretnél, de valahogyan mégsem tudod elmondani.

Néha nehezen alszol el, mert az aznapi beszélgetések pörögnek a fejedben. Hogyan lehetnél magabiztosabb? Hogyan érthetnének jobban?

 

Ha ismerős valamelyik helyzet, akkor ez mini csoportos, online tréning neked való. A három alkalom során konkrét gyakorlati feladatokon és helyzeteken keresztül beszéljük meg, hogyan tudnád magad az asszertív és erőszakmentes kommunikáció segítségével hatékonyabban érvényesíteni, meggyőzni másokat arról mit szeretnél, hatékonyabban kifejezni az igényeidet és az érzéseidet.

 

 

Jelentkezési határidő: június 1. (BETELT)

Alkalmak száma: 3x90 perc, közösen megbeszélt időpontokban. A jelentkezés után egy rövid konzultációt tartunk, ahol átbeszéljük, hogy személyesen mi motivál leginkább a részvételben.

Online felület: Skype

Részvételi díj: 15.000 ft/ fő (3 alkalmat foglal magában). A tréning minimum 3 fő részvételével indul.

Jelentkezz e-mailben!

zsofiailles@gmail.com

 

 

bottom of page